mie. iun. 19th, 2024
telelevizor suspendat

Daca detineti un apartement mic la bloc, cu siguranta spatiu este o problema continua, mai ales ca nu puteti renunta la majoritatea pieselor de mobilier si nici la decoratiuni deoarece acest lucru ar tansforma casa intr-un loc rece, impersonal.

Pentru amenajari  interioare comode dar totodata utile si frumoase, aveti nevoie de putina imaginatie in ceea ce priveste organizarea. Incercati cu prima renovare sa schimbati mobilierul  ce ocupa loc pe pdodea cu cel care se poate suspenda. Iata cateva idei: [ad]

Evitati sa asezati obiecte de decor pe podea sau ghivece deoarece si acestea consuma spatiul locuibil si nu incarcati camerele cu mobila care nu este absolut necesara.

Alegeti  sa fixate televizoarele din orice camera pe perete fara a pune clasica masa sau comoda sub ele.

In loc de biblioteca, optati pentru rafturi suspendate. Ocupa mai putin spatiu si se pot organiza absolut cum va doriti fara sa depinda de un model standard.

Chiar daca aveti canapea in sufragerie, puteti pune si in camera unde dormiti o canapea extensibila pentru ca atunci cand aveti nevoie de spatiu si nu dormiti sa puteti plia canapeaua respectiva.

Sifonierul este un obiect de mobilier indispensabil si nu se poate renunta la dimensiunile sale pentru ca altfel nu veti mai avea unde sa depozitati lenjeria si hainele. Chiar si asa cautati sa achizitionati unul cat se poate de inalt in locul unuia lung sau adanc. Politele cele mai de sus chiar daca sunt accesibile cu scara vor depozita hainele pentru anoptimpul opus asadar nu aveti nevoie sa umblati acolo mereu.

In bucatarie si baie sunt foarte utile si la indemana dulapurile prinse pe perete la nivelul inaltimii dumneavoastra cu usi glisante. Astfel castigati loc pe podea  si nu va trebui sa va mai aplecati pentru ce aveti nevoie sa luati din rafturi si nici nu riscati sa va loviti de vre-o usa uitata deschisa.

Deasemenea, nu pastrati obiecte, haine sau electronice pe care nu le folositi si in loc sa ocupati debaraua sau camara de pe hol cu acestea, mai bine folositi locul acela pentru a pune frigiderul sau masina de spalat.

Lasă un răspuns