mie. iun. 19th, 2024

Spuneam si in articolul despre detectoarele de fum ca „paza buna trece primejdia rea”. Traim intr-o lume nesigura, in care nu ne poate asigura nimeni protectia totala. Insa, cateva camere de luat vederi atat pe interior, cat si pe exterior, ii pot face pe potentialii hoti sa se gandeasca de doua ori inainte sa actioneze. Acestea pot reprezenta un element descurajator destul de semnificativ. Iar in cazul in care acestia, in ciuda camerelor, tot aleg sa intre prin efractie in curtea sau casa dumneavoastra, macar puteti avea niste imagini pe care le puteti inainta politiei pentru a usura gasirea si pedepsirea infractorilor.
[ad]

[ad]

Puteti monta camere de supraveghere atat in interior, cat si in exteriorul casei pentru a avea o privire de ansamplu asupra intregii curti. Fie ca le montati in apartament sau in casa, aceste camere sunt destul de costisitoare, asadar, nu cred ca sunt foarte multi care isi permit sa amplaseze astfel de dispozitive in toate incaperile locuintei si, mai mult de atat, sa poata sa si acopere toate colturile. Daca doriti doar sa speriati potentialii hoti sau atacatori, este bine sa stiti ca exista si camere de supraveghere false. Acesta se gasesc in orice hypermarket precum Auchan, Metro, Dedeman etc., sunt mult mai ieftine si se gasesc sub diferite modele. Puteti gasi astfel de camere video false la preturi incepand chiar de la 40-50 lei.

Atunci cand montati camerele video, este esential sa faceti in asa fel incat acestea sa poata filma o suprafata cat mai mare a incaperii sau curtii dumneavoastra. Se potrivesc cel mai bine intr-un colt al incaperii sau intr-un colt al gradinii. O alta alternativa ar fi sa plasati o camera sau o serie de camere de luat vederi intr-ul colt al casei, pe acoperis. Astfel veti avea o imagine destul de bogata asupra intregii suprafete a gradinii. Exista persoane care isi monteaza o camera de luat vederi pe balcon, la bloc pentru a-si putea supraveghea masina din parcare.

 

Lasă un răspuns