mie. iun. 19th, 2024

Un nou site de reparatii iPhone a fost lansat de curand, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Cu siguranta ca in scurt timp va fi cel mai cautat site de posesorii de smartphone-uri Apple sau de tablete, mai ales ca din cate am inteles exista foarte putini specialisti pentru noua tableta iPad Air lansata de curand.

Prin urmare ne facem datoria si anuntam publicul cititor de noua oferta de firme ce ofera service pentru iPhone 5 S, iPhone 5 C sau tablete iPad. Nu au fost uitati nici detinatorii de iPod-uri, prin urmare toata gama de produse Apple poate fi reparata inceand de azi de catre specialisti! Cu aceasta ocazia amintim ca site-ul nostru va publica in urmatoarea perioada in regim gratuit comunicate de presa unice, deci sunteti invitati sa profitati de oferta valabila pana la data de 1 ianuarie 2014, moment din care toate comunicatele vor fi cu plata.

Firmele din domeniul IT vor avea un regim preferential, mai multe portaluri precum 4Mob va stau la dispozitie pentru a crea pagini de sustinere pentru afacerile voastre. In speranta ca am fost de ajutor atat celor ce cautat o firma specializata in reparatii iPhone, dar si companiilor mai mici sau mai mari care au acest obiect de activitate, va dorim in continuare numai bine si nu uitati sa ne vizitati si pe pagina noastra de facebook!

By testadi

Lasă un răspuns