vin. dec. 8th, 2023

Alanya all inclusive este o alegere perfecta pentru cei care vor o vacanta linistita intr-una dintre cele mai frumoase statiuni turistice ale Turciei. Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu preturile, din fericire, hotelierii din Alanya au oferte foarte bune tot anul, pentru toate buzunarele. Bineinteles, puteti opta sa va petreceti vacanta la un hotel de lux, de cinci stele si sa traiti ca un rege o saptamana. Dar daca nu puteti face acest efort financiar atunci nu va faceti griji, Alanya este una dintre statiunile cele mai prietenoase cu buzunarul si veti putea gasi un hotel de trei stele care sa ofere servicii all inclusive!
Alanya trebuie vizitata daca va doriti sa aveti o vacanta intr-o statiune mai linistita, relaxata si plina de cultura. In functie de cum va alegeti data in care veti pleca in vacanta dumneavoastra Alanya all inclusive, puteti chiar sa prindeti un festival de teatru, arta sau muzica. Aceasta statiune este renumita pentru faptul ca reuneste de la an la an sute de artisti din intreaga lume si ca ofera spectacole interesante pentru toti turistii. Alanya este o alternativa buna la statiunile clasice ale Turciei, Antalya sau Kusadasi. Are un ritm general mai lent, este mai linistita si, chiar daca si aici pot fi regasite cluburi si restaurante, acestea au un vibe diferit fata de cele clasice.
Muzeele din Alanya au foarte multe exponate care povestesc istoria regiunii si a statiunii, iar citadela care a fost prima asezare omeneasca din aceasta zona va asteapta sa va transporte intr-o calatorie prin timp. Fost port de pirati inca de pe vremea romanilor, fortareata pentru triburi si mai apoi locuitorii Imperiului Otoman, Alanya are foarte multe povesti de spus.
O vacanta perfecta intr-un ritm relaxat, intr-o statiune linistita, asa poate fi descris un sejur in Alanya!

By Stefan