mie. iun. 19th, 2024

In ultimii ani, moda colantarilor auto a luat un avans extraordinar, iar motivul este unul chiar simplu. Colantarea este mult mai usoara decat vopsirea integrala a unui autoturism. Cu ajutorul specialistilor, puteti schimba in totalitate culoarea masinii voastre. Folia colorata se aplica pe intreaga suprafata vehiculului si il va proteja pe acesta o perioada indelungata de timp.
Desi poate parea simplu sa aplici chiar tu un autocolant pentru colantari auto pe masina ta, aceasta operatiune este recomandata sa fie realizata de catre o echipa intreaga de specialisti. Inainte ca autocolantul sa fie aplicat pe vehicul sunt necesare anumite etape preliminare care sa pregateasca suprafata pe care va fi lipit. Aceasta trebuie sa fie curatata foarte bine inainte si dezinfectata pentru a preveni lipirea incorecta a autocolantului si posibila deteriorare a acestuia sau a vopselei pe viitor. Colantarea integrala a unui singurr autovehicul se face prin intermediul mai multor folii de dimensiuni mari. Spre exemplu, pentru capota se va aplica o singura folie, cu foarte multa grija din partea specialistilor pentru a nu aparea niciun fel de eroare.
In functie de designul ales, puteti opta pentru o culoare singulara, uniforma. Dar daca vrei ca masina ta sa arate de-a dreptul special, poti opta pentru combinatii de culori inedite, indraznete care sa reflecte atat personalitatea ta cat si a masinii tale. Exista un numar foarte mare de culori disponibile pe piata la ora actuala. Daca doresti spre exemplu sa ii conferi masinii tale o culoare mata, care sa atraga privirile oriunde ai merge, tot ce va trebui sa faci este sa iti alegi exact modelul preferat, iar echipele de specialisti precum cei de la Colantari Design se vor ocupa de restul. Desigur, cel mai spectaculos autocolant pentru colantari auto este deja clasicul cameleon. In functie de cum cad razele de soare pe masina ta, aceasta va capata o culoare diferita de fiecare data. De la verde la visiuniu si chiar si galben in anumite conditii, masina ta va fi o adevarata frenezie de culori de fiecare data cand o vei vedea in parcare.
Autocolantul pentru colantari model cameleon este alegerea perfecta daca doresti sa schimbi total aspectul masinii tale si sa iesi in evidenta oriunde ai merge cu aceasta. Folia aplicata pe vehiculul tau va oferi un grad de protectie ridicat acestuia. Autocolantul va proteja vopseaua pe care este lipit de zgarieturi usoare sau chiar si de pietrele de dimensiuni mici care iti pot afecta barile si pragurile. De asemenea, nu va mai trebui sa iti faci griji nici pentru murdarie. Un vehicul cu foolie aplicata pe el se curata mai usor decat unul care are doar stratul clasic de vopsea. Nu va mai trebui sa cheltuiti o suma considerabila de bani pentru spalarea la exterior si aplicarea unui strat de ceara. Folia se curata cu un jet de apa si in cazul in care aceasta este plina de noroi, putin sapun.
Daca doresti sa iti aplici un autocolant pentru colantari auto pe masina ta, tot ce va trebui sa faci este sa te uiti pe website-ul Colantari Design si sa explorezi gama intreaga de folii auto pe care acesta o poate pune la dispozitie pentru tine. Vei fi surprins inca de la inceput de preturile lor joase si de proiectele pe care le-au dus pana acum la bun sfarsit. Indiferent de cum vrei ca masina ta sa arate, trebuie doar sa le specifici celor de la Colantari Design si acestia vor gasi rapid un autocolant pentru colantari auto care sa se potriveasca exact viziunii tale. Transforma-ti masina intr-un vehicul unic!

By Stefan