joi. mai 30th, 2024

Pentru ca vrei sa aduci un plus de ceva special la tine in casa, dar mai ales in dormitor, camera speciala pentru odihna ta, nu te panica atunci cand vrei sa il decoreyi. Nimic nu este greu, iar cateva idei simple iti pot tranforma locul intr-unul de vis.
Ideile simple sunt, in general, cele mai bune si te ajuta sa iti tranformi spatiul exact asa cum iti doresti.

 

Fomreaza un teanc de perne. Nu te sfii sa amesteci modelele materialelor pernelor. Combina printuri mari cu printuri mici sau printuri florale cu forme geometrice.

perne colorate

 

 

Atarna deasupra patului un tablou grafic care rezolva imediat problema marelui zid alb.

tablou

 

 
O cuvertura cu un patern deosebit ajuta foarte mult la decorarea dormitorului

cuvertura

 
Materialele nu sunt folosite doar pentru cuverturi. Un material cu imprimeu interesant poate ajuta enorm cand este pus pe o lampa moderna.

lampa

 

 

Noptierele si lampile ajustabile care sunt prinse pe perete economisesc spatiul unui dormitor mic.

lampa perete

 
dormitorul trebuie sa exprime putin si din personalitatea voastra, nu numai principiile voastre in materie de design. Asa ca este important sa aduceti o nota personala, asa cum este cazul tabloului din imagine.

arta

 

 

Retineti ca este important ca elementele pe care le folositi sa se combine frumos. Observati covorul cu insertii de culoare asemanatoare cea a peretelui

culori

 

 

Alegeti un punct pe care sa fie focalizata orice privire atunci cand intra in incapere. Un obiect de mobilier interesant poate salva orice camera.

focus

 

 

Acorda atentie podelei si infrunuseteaza cu un covor. Un covor galben intr-o camera care are culoare putina este de-a dreptul ideal.

covor
Pune un scaun in coltul camerei pentru momentele tale de respiro si de relaxare. Asorteaza-l cu draperiile.

scaun in colt

By corina

Lasă un răspuns