mie. iun. 19th, 2024

Chiuveta este un obiect sanitar pentru baie foarte util atat din perspectiva igienei zilnice, cat si din perspectiva designului camerei in care se va monta. O chiuveta bine aleasa poate sa schimbe complet modul in care arata baia si te va ajuta si cu spatiul din baie, sa fie poate mai mare sau macar sa para mai mare. Cele mai inspirate tipuri de chiuvete pentru o baie moderna le vei descoperi in randurile ce urmeaza.

Pentru multi chiuveta nu e un obiect sanitar atat de important. Asta pentru ca, dupa ce am montat-o, nu mai suntem atenti la ea si de multe ori nici macar nu o mai observam. Dar chiuveta este mult mai importanta decat credem si daca vrem sa avem o baie moderna, care sa arate ca in reviste, sa fie apreciata cand vin invitatii, va trebui sa investim si intr-o chiuveta deosebita. Iata doar cateva idei de chiuvete potrivite pentru orice tip de baie.

Chiuvete circulare. Renunta la vechiul design al chiuvetei si incearca designul circular. Ocupa loc mai putin, adaugi personalitate baii tale si reusesti sa gestionezi mai bine spatiul din fata chiuvetei. Mai mare sau mai mica, in functie de baia in care o vei folosi, chiuveta circulara este ideala pentru baile moderne din 2023. Poate fi mai lata pentru a nu stropi peste tot in jur cand iti faci toaleta de dimineata, chiuveta circulara ar putea avea o cromatica in ton cu restul culorilor din locuinta, din baie, culori complementare cu toate culorile din baie, cu cele ale faiantei de exemplu. Asa o vei scoate in evidenta si mai bine si vei avea o experienta placuta ori de cate ori vei utiliza chiuveta.

Lavoare. E vorba despre chiuveta clasica cu picior, pe care o vedem cam in toate baile din secolul al XXI-lea. Ea aduce eleganta in baie, este foarte usor de igienizat, piciorul ascunde si tevile sau alte elemente ale instalatiei pe care nu vrei sa le vezi de fiecare data cand intri in baie. Plus ca o astfel de chiuveta moderna arata foarte bine si e foarte simplu sa o montezi si sa o demontezi la nevoie. Arata bine, vine intr-o varietate impresionanta de forme si culori si ai mereu ce schimba in baie daca te-ai saturat de un lavoar si vrei altul care sa fie si la moda, daca se poate. Cu lavoarele de calitate montate in baie conceptul de chiuveta va fi dus deja la un alt nivel, functionalitatea va ramane aceeasi

Chiuvete cu dulapuri, masti sub ele. Daca tot ai loc liber sub chiuveta de ce sa nu transformi toata zona chiuvetei intr-un spatiu de depozitare excelent. E mai usor sa faci curatenie, scapi si de tot ce aruncai prin toate partile prin baie, stii de unde sa iei diverse produse de curatare si obiecte pe care le vei folosi doar in baie. Ai atat de multe forme, modele, materiale din care sunt facute dulapurile pe care vor sta chiuvetele incat e imposibil sa nu gasesti ceva minimalist sau traditional pentru baia ta. Plus ca vei avea o chiuveta care arata foarte bine si care e foarte usor de folosit la potentialul ei maxim.

Chiuvete din beton. Sunt practice, la moda, sunt foarte rezistente si vor schimba complet aspectul baii tale. Baia va avea un aer industrial daca vei monta o astfel de chiuveta, sunt foarte multe texturi pe care le poti avea in baie, chiar daca e doar o chiuveta din beton. Tipul canelat de chiuvete din beton pentru baie va fi cu siguranta foarte apreciat si se va integra perfect in decorul acestei camere speciale. Pe piata sunt deja multe modele de chiuvete din beton, asa ca poti sa incerci si aceasta varianta.

Chiuvete din marmura. Daca iti doresti o baie de lux o chiuveta din marmura e alegerea perfecta. Se intretine usor, arata bine, e foarte rezistenta, va oferi o atmosfera de palat in orice baie moderna. Cu textura diferita de alte materiale din care se pot fabrica banalele chiuvete, chiuveta din marmura vine intr-o multime de culori, e foarte usor de montat si nu vei avea probleme cu ea deloc. Plus ca vei impresiona de fiecare data cand te va vizita cineva si va merge la baie.

Chiuvete cu suprafete canelate. Sunt foarte populare indiferent de tipul de baie si de designul ei. Prin adaugarea unor astfel de chiuvete moderne si deosebite poti sa ai o spatialitate adaptata nevoilor tale si un design care va atrage atentia cu siguranta. Luminile si umbrele de pe suprafata chiuveti vor adauga un plus de eleganta si de rafinament, iar finisajele 3D vor avea un farmec aparte intr-o baie cu un design inspirat din cele mai noi tendinte din designul din 2023.

Chiuvete plutitoare. Sunt o alegere extraordinara pentru o baie premium, pentru un design inspirat pentru o baie mai micuta. O chiuveta suspendata va crea impresia de mai mult spatiu cu un efort minim. Nu ai cum sa gresesti cu o chiuveta plutitoare, vei avea mereu o baie care va arata bine si va sta foarte bine si la capitolul functionalitate. Cu o chiuveta plutitoare, suspendata vei schimba total modul in care arata zona chiuvetei si vei putea sa iti regandesti spatiul din baie dintr-o cu totul alta perspectiva.