sâm. iun. 15th, 2024
priza cu usb

In orice fel este ameanajata bucataria casei sau a apartamentului, stiti cu totii ca in prima faza, ca orice alta camera, are o priza sau doua. Niciodata, dar niciodata, aici, asa ceva nu este de ajuns, asadar nu va ramane decat ca dupa ce aveti un plan pentru mobilarea bucatariei sa mai adaugati cateva prize acolo unde este necesar. Fata de sufragerie, unde stau in priza putine lucruri si va puteti descurca cu prelungitoare (televizor, aer conditionat, sistem audio) in bucatarie mereu sunt numeroase obiecte ce au nevoie de alimentare de preferat fara ajutorul unui prelungitor.

Pentru bucatarii moderne nici nu este nevoie sa spargeti peretii si sa ingropati firele, ci acestea se pot trage de la sursa, pe perete acoperite cu o masca ce nu va strica designul interiorsau pe sub mobila de bucatarie avuta. Daca totusi nu vreti sa se vada absolut nimic, firele se pot ingropa in perete fapt ce va necesita putin mai multa munca si deranj dar daca  numai asa va este pe plac, efortul isi are sens. [ad]

Inainte sa stabiliti locul in care urmeaza sa puneti prizele trebuie sa aveti in vedere in ce scop vor fi folosite, astfel incat sa fie mereu la indemana. Deci, trebuie sa stiti foarte bine unde va sta frigiderul, cuptorul cu microunde, hota si aragazul, daca este cu aprindere electrica, incat sa se alimenteze direct de la priza, fara ajutorul unui prelungitor, cum spuneam. Dupa aceste electrocasnice mari, nu uitati ca de priza este nevoie si pentru cafetiera, prajitor de paine, storcator, mixer, toaster, etc, ceea ce inseamna ca veti avea nevoie de inca 2-3 prize duble in plus, in zona blatului de bucatarie. Unele electrocasnice vor sta in permanenta in priza fiind flosite zilnic iar altele ocazional. Luand in calcul acest aspect nu va trebui sa jonglati cu electrocasnicele ce functioneaza alimentate de curent electric.

Daca va mutati intr-un nou loc, aveti in vedere acest fapt atunci cand amenajati, iar daca aveti planuri de reamenajare in casa in care locuiti deja si prizele din bucatarie nu ajung, acum este momentul sa va ocupati de rezolvarea acestei probleme.

Lasă un răspuns