mie. sept. 27th, 2023

Pentru cei care au nevoie de spațiu și liniște, minimalismul va fi cu siguranță direcția pe care ar trebui să meargă atunci când amenajează spațiul din jurul lor. Apoi va deveni lejer, stilat și elegant, ceea ce nu înseamnă că este plictisitor! Alegând decorațiunile potrivite, cum ar fi picturile pe pânză, puteți crea un spațiu plin de stil și în același timp, glamour și lipsit de haos.

Cum arată un living în stil minimalist?

Minimalismul se bazează pe faptul că într-o cameră există doar ceea ce este necesar pentru a trăi. Se concentrează în principal pe selecția atentă a accesoriilor, care nu sunt niciodată prea multe – dimpotrivă, cantitatea acestora este menținută la minimum, ceea ce este extrem de practic, mai ales în contextul curățeniei. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că un astfel de interior ar trebui să fie ascetic și lipsit de orice fel de decorațiuni. Cu toate acestea, nu ar trebui să ocupe spațiu, ceea ce este foarte important în minimalism. Astfel, în loc să alegeți decorațiuni care stau pe mobilier, merită să vă concentrați pe decorațiunile suspendate. Oricaretablou reprezintă ceea ce se va potrivi perfect într-un aranjament minimalist, iar o selecție mare vă permite să „jonglați” un pic.

Ce fel de tablouri alegeți pentru un living minimalist?

Motivul tablourilor este doar o chestiune individuală și este imposibil de indicat care tematică va fi cea mai bună – totul depinde de gustul proprietarilor. Dar tipul de pictură ar trebui să aibă deja unele caracteristici, de exemplu, fără cadru sau un cadru foarte delicat și ușor. Cu toate acestea, este bine să alegeți decorațiuni care nu necesită acest lucru, care arată pur și simplu interesant. Tablourile din sticlă sunt perfecte pentru un interior minimalist, care adițional se vor juca vizual cu lumina într-un mod interesant datorită suprafeței lor perfect netede. Sunt elegante și moderne, precum ar trebui să arate un interior minimalist.

Pentru cei cărora nu le place sticla, o soluție mult mai bună va fi tablouri pe pânză, având un caracter artistic. Acesta reprezintă un decor excelent care nu necesită un cadru și datorită căruia puteți adăuga interiorului o atmosferă unică. Tablourile canvas au un aspect de pictură realizată manual, ceea ce le crește într-un fel valoarea și face ca interiorul să arate stilat. Suspendate in living, vor constitui un decor frumos care poate aduce căldură sau atrage atenția printr-un motiv original.

Indiferent de tabloul pe care îl alegeți – fiecare va fi o soluție bună. În primul rând, vă va permite să amenajați un perete mare și gol și, în același timp, nu va ocupa spațiul de pe mobilier. Este dificil de găsit un decor mai bun pentru un interior minimalist.

By Stefan