lun. oct. 2nd, 2023

Dupa un an atat de stilat ca 2015 este greu de imaginat ca 2016 poate sa il intreaca in aceasta privinta. Totusi predictiile in materie de design de interior sunt promitatoare. In general, specialistii considera ca din ce in ce mai multe case vor renunta la tehnologiile moderne inn favoarea stilului clasic care sa apropie membrii familiei. Iata cateva idei care ar putea sa reprezinte trand-ul in materie de interior design in 2016.

[ad]

Otel negru

Culorile importante se pare ca se schimba odata la cativa ani. Se pare ca pastelurile din bucatarie sunt pe duca. In schimb, specialistii considera ca otelul negru este un material al viitorului.

bucatarie 2016

 

Camere formale de luat masa
Camerele in care o familie poate sa petreaca timp impreuna, pentru a lua masa, sunt din ce in ce mai cautate de propietsrii de case. Este un lucru impresionant ca oamenii incep sa se gandeasca din nou cum sa petreaca timp impreuna cu familia si pentru asta nu aleg camere media, ci lucruri clasice.

loc de luat masa

 

Combinatie de stiluri diferite de dulapuri

Desi nu este nimic rau in a avea o bucatarie complet alba, specialistii ne sfatuiesc ca in 2016 sa avem mai mult curaj si sa combinam stiluri diferite de dulapuri.

dulapuri 2016

 

Podele incalzite la intrarea in casa

Atunci cand ne gandim la o podea incalzita, ne vine inevitabil in minte baia, pentru ca de cele mai multe ori aci este cel mai des folosita. Specialistii considera ca o podea incalzita la intrarea in casa este extraordinara, mai ales in timpul iernii cand te intorci de afara cu picioarele inghetate si primul lucru pe care il simti atunci cand te descalti este o podea incalzita care iti alinta picioarele.

podele incalzite 2016

 

[ad]

Oglinzile din baie aedvarate opere de arta

Specialistii de design interior spun ca pentru anul 2016 oglinziile din baie trebuie sa aiba ceva de spus. In 2016 oglinzile din baie reprezinta punctul de atractie, de aceea acestea trebuie sa fie spectaculoase, sa reprezinte adevarate opere de arta.

oglinzi 2016
Mai putina tehnologie in camera de zi

Designerii considera ca din ce in ce mai multa lume renunta la ideea de a avea o casa ultra mega digitalizata. Oamenii incep sa se intoarca la oameni si isi doresc din ce in ce mai mult sa poata sa petreaca cat mai mult timp de calitate alaturi de familiile lor, fara a fi deranjati de diverse gadgeturi care sa distraga atentia.

camera de zi

 

[ad]

Semineele din nou in trand

Iata ca in 2016 semineele redevin un unct de atractie in casele oamenilor, caldura si lumina calda fiind din nou cautate cu ardoare de oamenii care isi iubesc casele. Si aici specialistii cred ca in locul televizorului plat cu diagonala mare este mult mai apreciat un semineu care aduna lumea in jurul lui pentru a sta la povesti.

semineu 2016

By corina

Lasă un răspuns