lun. iun. 17th, 2024
vedere de la balcon

Pentru cei care locuiesc la bloc si duc lipsa unei gradini, este oferit consolativ, sa spunem asa, balconul. Putin loc privat in care sa puteti sta la aer, un loc pe care sa-l puteti decora cum va place mai mult incat sa capete un aer confortabil dar si personalizat. Desi nu este un spatiu vast, puteti realiza ceva dragut in balcon folosindu-va de elmentele de amenajari exterioare clasice care se pot adapata locului respectiv. [ad]

Ramane la alegerea fiecaruia daca il inchide cu geamuri sau nu, dar indiferent de acest lucru se poate aseaza o masuta din fier forjat cu cateva scaune sau de ce nu cu o bancura sau balansoar (daca incape) iar pentru a nu simti lipsa vegetatiei, pe peretii balconului puteti crea mici gradini suspendate ce vor inveseli si completa peisajul din jur sau puteti pune cateva ghivece cu plante inalte.

Nu mai aveti nevoie decat de un corp de iluminat si aveti un loc fumos amenajat, aerisit, unde sa va beti cafeaua dimineata, mancati la pranz sau savurati un ceai seara in zilele calde. Nu este chiar ca o gradina a casei dar este ceva in plus fata de ceea ce aveti in interiorul locuintei. Iar daca apartamentul are ca priveliste un peisaj de vis, cu siguranta va fi un deliciu sa pierdeti ore bune acolo.

Este o idee foarte buna sa amanajati balconul si sa profitati de acel spatiu, in loc sa il folositi pe post de depozit de vechituri sau de loc pentru uscat rufele si atat. Un loc oricat de restrans, daca este aranjat cu bun-gust va avea o putere incredibila de a va relaxa si de a va schimba dispozitia intr-una mai buna in fiecare zi, asadar profitati de orice colt al casei care va poate oferi asa ceva si decorati-l cu cat mai mult interes pentru ca este in favoarea confortului propriu.

Lasă un răspuns