sâm. apr. 13th, 2024
forma de piscina

Fiind din ce in ce mai aproape canicula, probabil fiecare dintre dumneavoastra visati o baie racoritoare in mare sau in lipsa ei, intr-o piscina aflat in curate casei.

Intr-adevar nu se poate vorbi despre piscine decat daca aveti o curte spatioasa care sa permita asa ceva iar daca nu ati apucat sa achizitionati o casa la curte dar aveti in plan, luati in considerare si acest aspect, cand alegeti viitoarea locuinta. [ad]

Revenind la relaxanta si mult prea placuta idee de a va racori in zilele si serile calde intr-o piscina va putem ajuta cu cateva sugestii in ceea ce priveste  forma ceva mai deosebita a baznelor precum si mobilierul ce va da piscinei si intregului spatiu de afara un design exterior asemanator spa-urilor de lux.

Deoarece nimic nu se compara cu confort maxim si totodata intimitate garantata, trebuie sa investiti in acesta placere pe langa bani, multa rabdare in alegerea mobilierului deoarece raspalata va veni inzecit. Este foarte important ca tot ce alegeti sa ofere o pozitie comoda si corecta corpului incat fiecare muschi sa se poata relaxa.

In ceea ce priveste forma bazinelor daca nu au forme geometrice regulate,  au forma unei picaturi de apa cazute pe podea cu marginile serpuite, dimensiunile si adancimea, stabilindu-se in functie de spatiu si de cine urmeaza sa utilizeze piscina (nu puteti lua o piscina extrem de adanca daca aveti copii mici deoarece ar fi preiculos).

Pe margini, puteti planta flori  sau puteti lasa spatiul liber, aerisit. Indiferent de ce varianta o sa alegeti, cat timp aceasta va este pe plac si va relaxeaza nu mai conteaza decat sa aveti timp liber suficient sa va bucurati de micul paradis de acasa.

Lasă un răspuns