sâm. iun. 15th, 2024

Bine nu chiar totul… Gradina trebuie sa constituie un spatiu de relaxare, de meditatie, de timp liber. Desigur, gradina ta trebuie sa fie aspectuoasa, sa arate bine din orice unghi ai privi-o, sa te deplasezi destul de usor pe toata intinderea acesteia si cel mai e bine e… sa fie usor de intretinut.[ad]

Crezi ca iti place sa ai intimitate si sa te bucuri de clipele frumoase cu cei dragi, feriti de ochii curiosi ai vecinilor sau ai altor trecatori? In acest caz, construieste un gard de piatra care sa-ti incercuiasca proprietatea, pentru a te bucura fara girja de timpul liber.

Atunci cand vorbim despre amenajarea gradinii, vorbim si despre gratare gradina, care folosesc distractiei de vara si meselor tarzii in aer liber. Ce poate fi mai placut decat timpul petrecut cu prietenii, la un gratar, in gradina ta proaspat amenajata?

gratare de gradina modele

gratare de gradina din caramida poze

cuptoare si gratare pentru gradina

gratare de gradina din caramida

In constructia gradinii tale, e bine sa tii cont de cateva repere. Unul dintre acestea este dispunerea in spatiu a scarilorsi a treptelor. Daca ti-ai pus in plan o gradina enorma, care sai mpresioneze prin decor, scarile de exterior trebuie sa devina decoruri evidente ale gradinii, care pot duce la o fantana arteziana, la un balansoar de gradina sau la un foisor.

Nu uita nici de asezare aspatiala a aleilor si a cararilor din gradina ta. Totul poate fi ca un labirint, in care, pe masura ce inaintezi, vei descoperi din ce in ce mai multe atractii. Niste arbori si arbusti exotici ar fi interesanti si extrem de atractivi si sa nu uiti nici de florile care sunt ca o cununa pentru orice gradina care se respecta cuadevarat.

Gandeste-te la numarul aproximativ de musafiri pe care ii ai de obicei si aloca-le cat mai mult spatiu, pentru a se simti in largul lor! Desigur, astfel e necesar sa tii cont si de spatiul de care dispui tu, apoi sa faci planurile necesare, care sa se potriveasca, in acest caz.

cautari:  gratare curte, gratar curte, gratare de gradina zidite, gratare de gradina din piatra, modele de gratare de gradina, modele gratare gradina, cuptor caramida, modele gratare de gradina din caramida, gratare de gradina preturi ,gratar curte caramida, cuptor de caramida, cuptoare de caramida, gratare din piatra, gratare gradina din caramida, gratare pentru gradina

 

By Stefan

One thought on “Totul despre amenajarea gradinii”

Lasă un răspuns