joi. mai 30th, 2024

Desi albul este o culoare des intalnita in apartamentele dumneavoastra simbolizand prospetime si curatenie, nu este intodeauna o alegere corecta din unele puncte de vedere, fie ca alegeti o zugraveala alba sau mobilier de aceasta culoare. [ad]

Iata asadar cateva argumente pro si contra alb pentru decorul casei sau al apartamentului:

Ca si avantaj pe care il prezinta albul, in ceea ce priveste amenajari interioare este faptul ca mereu camera respectiva va parea imaculata chiar daca nu este abia terminata curatenia generala. Deasemenea, luminozitatea este crescuta si in conditiile in care camera vopsita sau decorata cu alb se afla intr-o extremitate mai intunecata a casei, o culoare atat de deschisa facand ca acest fapt sa treaca neobservat. Inca un plus pentru alb este acela ca se potriveste cu orice alta culoare inchisa sau deschisa si creaza o ambianta placuta fara sa incarce decorul. Ca si dezavantaje, albul, ca orice alta culoare deschisa se murdareste repede in cazul in care aveti copii mici sau animale de companie ceea ce va necesita o noua zugraveala in scurt timp sau o inlocuire, in cazul mobilierului sau al altor elemente de decor ale casei faot ce poate rezulta greoi si neplacut. Pe langa acest aspect, in cazul in care va doriti o casa cu un decor ceva mai special, modern, tineresc culoarea alb nu isi prea gaseste locul fiind destul de banala incat sa nu iasa in evidenta. Va puteti folosi totusi de ea pentru a evidentia alte elemente din jur, care va doriti sa fie remarcate si apreciate de musafiri sau membrii familiei.

In orice caz pana sa integrati o cantitate mai mare de alb in decorul casei, luati in calcul toate  aspectele si cele pozitive si cele negative incat sa faceti o alegere corecta de care sa fiti multumiti pe viitor nu numai pe moment, cand totul este proaspat si curat.

Lasă un răspuns