Dum. oct. 1st, 2023
mansarda portoclaie

Desi anotimpul toamna poate  aduce tristete si nostalgie, culorile sale sunt deosebite prin varietatea nuantelor iar daca le adaptam unui design interior cu siguranta poate rezulta ceva cu totul special. Acest anotimp are culori blande care se pot imbina perfect una cu cealalta pentru a crea un mediu relaxant si placut.

Puteti opta fie pentru a decora o singura camera in aceste culori tomnatice, portocaliu, galben, maro, imbinandu-le sau puteti alege cate o culoare pentru fiecare dintre camerele apartamentului sau ale casei in care locuiti. Fiecare dintre aceste culori are zeci de nuante asadar nu va fi greu sa gasiti una pe gustul dumneavoastra care sa se potriveasca mobilierului detinut. [ad]

Chiar daca doriti sa integrati aceste culori in decorul casei, nu trebuie neaparat sa zugraviti toti peretii astfel. Chiar si un perete  colorat intr-o camera va schimba cu totul infatisarea sa si intreaga atmosfera facand-o cu mult mai placuta.

Galbenul si portocaliul se potrivesc la absolut orice camera de la dormitor pana la hol sau baie iar maroul este ceva mai elegant, mai intim, in cazul peretilor, potrivindu-se foarte bine in dormitor sau integrat doar partial in alte camere pe langa cele doua culori deschise deseori ca si mobilier.

Daca nu va doriti o zugraveala folosind aceste culori, peretii se pot lasa albi si va puteti juca in acest caz cu nuantele mobilierului sau ale decoratiunilor, atat ale celor de lemn cat si ale celor tapitate.

In orice combinatie, aceste culori sunt prietenoase si chiar daca toamna va poate intrista cateodata, culorile ei cu siguranta relaxeaza si dau un aspect de camin calduros casei.

Dat fiindca sunt multe posibilitati in care puteti combina culorile pentru a obtine un nou design pentru casa iniante de a va apuca de treaba puteti cere parerea unor specialisti pentru o varianta personalizata sau puteti studia revistele de nisa, obtinand noi idei ce se pot copia sau adapta.

Lasă un răspuns