mie. iun. 19th, 2024
amenajare bucatarie de lux

Pentru a se incadra la capitolul bucatarii moderne, cei mai multi proprietari de case din Romania trebuie sa investeasca masiv in redecorarea bucatariilor, mai ales ca exista multe case vechi, mobilate cu produse si dulapuri vechi, care nu mai au acelasi randament si care nici nu mai ofera serviii de calitate.

Primul lucru care influenteaza si care, bineinteles, trebuie luat in serios atunci cand vine vorba de transformarea unei bucatarii moderne este bugetul disponibil. In principiu, aceasta incapere este locul principal in care familiile interactioneaza, ba chiar mai mult, este locul in care cei mici isi fac de multe ori temele sau in care chiar lucreaza de acasa. Nu se cade, asadar, ca in cazul unei redecorari, lucrurile achizitionate sa fie ieftine si de proasta calitate, la fel cum nu se cade sa fie mult prea scumpe, peste posibilitatile propietarilor si/sau sa implice obligativitatea platirii unor rate pentru o anumita perioada de timp.
bucatarie bazata pe lemn

Un al doilea factor de care care trebuie sa se tina cont la redecorare e reprezentat de nevoile familiei. Sunt prea multi membri in casa? Nu mai fac electrocasnicele fata la nivelul actual de utilizare? Este nevoie de achizitionarea unui frigider mai incapator? De un an aragaz sau o plita electrica cu mai multe ochiuri sau poate de o masa cu scaune mai rezistente? Toti acesti factori influenteaza aspectul final al bucatarii. Nu trebuie sa se uite insa, ca scopul principal nu e neaparat aspectul, ci functionalitatea si confortul si nu design-ul in mod special.
amenajare bucatarie de lux

Al treilea factor de decizie atunci cand vine vorba de amenajarea unei bucatarii moderne e reprezentat de dorintele celor care folosesc bucataria respectiva? Ce anume isi doresc de la bucatara lor si cum pot combina asta astfel incat nevoile lor sa fie satisfacute? In mod clar, sunt putine sanse ca dorintele tuturor sa poata fi satisfacute, dar totusi, de cele mai multe ori, in conditiile in care bugetul o permite, se poate ajunge la o cale de compromis care sa multumeasca macar partial pe majoritatea membrilor familiei.

bucatarie redecorata in stil frantuzesc

Lasă un răspuns