lun. iun. 17th, 2024
bucatarie clasica mare

In ceea ce ma priveste as alege mereu bucatarii clasice in locul celor moderne. Probabil se datoreaza faptului ca aceasta clasica, pastreaza cate ceva din amintirile din copilarie cand parintii gateau tot felul de bunatati care invadau toata casa apoi dand acea senzatie speciala apartamentului de camin, nu de simpla casa.

Bucatariile clasice sunt inca preferate de multa lume nu numai pentru ca seamana cu cele ale parintilor unde am fost crescuti ci si pentru ca sunt inca practice. De obicei mobilierul este facut din lemn ceea ce face bucataria extrem de durabila si rezistenta iar spatiile de depozitare, fie dulapuri, fie vitrine ofera spatiu suficient pentru  a  „ascunde” toate ustensilele.[ad]

Mobila ce alcatuieste o bucatarie clasica se incadreaza cu stil atat in cazul unor bucatarii mici cat si in cazul unora unde aveti spatiu suficient. Datorita designului, bucataria se poate transforma in locul perfect pentru serile in care aveti putini invitati la masa, tinand locul unui living.

Trebuie sa recunosc totusi ca si modelele de bucatarii moderne sunt frumoase, dar intr-un stil ceva mai simplu, unde totul este facut pentru a fi strict practic, la indemana, nu pentru a va petrece serile cu musafiri sau familie acolo.

Bucatariile moderne sunt ideale daca doriti ceva practic dar totodata mai colorat, vesel si nu foarte scump. Faptul ca sunt mai ieftine va poate incuraja, daca nu gasiti ceva pe plac sa apelati la bucatarii la comanda facute, fara a va costa mult in plus.

Indiferent de alegerea fiecaruia si de stilul in care doriti sa va organizati casa cel mai important este ca in toate incaperile sa va simtit confortabil atunci cand va faceti treaba si sa aveti loc suficient pentru a depozita tot.

Lasă un răspuns