joi. mai 30th, 2024
mobilier bucatarie

In bucatarie se petrece de obicei destul de mult timp, nu neaparat gatind ci stand de vorba la o cafea si mancand de dimineatza, pranz sau seara. Marea majoritate a invitatilor deasemenea prefera sa stea, atunci cand vin intr-o  vizita scurta, fara o ocazie speciala, in bucatarie in loc de living, acesta fiind preferat in cazul petrecerilor sau al reuniunilor cu un numar mai mare de persoane. In al treilea rand bucataria este folosita si ca o camera ce ofera intimidate astfel putand sa va retrageti pentru a vorbi la telefon sau intre 4 ochi atunci cand casa este ceva mai aglomerata. [ad]

Avand in vedere aceste motive si multe altele pe care fiecare in parte le are pentru a petrece timp in aceasta incapere, ea trebuie, ca si restul casei sa aiba un design interior placut, modern si comod. Chiar daca nu aveti fotolii sau canapele aici,scaunele pot fi destul de confortabile pentru a sta la masa relaxati.

In cazul unor mese de bucatarie conteaza inaltimea lor, ce se alege in functie de inaltimea persoanelor ce o utilizeaza, astfel sa nu fie incomod de inalte si nici joase incat pozitia de mancat sau lucrat sa fie foarte aplecata. Fiind folosita si pentru a gati, a taia legume, a mixa alimente, etc, masa din bucatarie este necesar sa fie stabila.

In cazul unor scaune de bucatarie lucrurile sunt putin mai complicate fiind important sa fie destul de inalte pentru masa aleasa, sa aiba spatar care sa se muleze pe forma spatelui iar locul pentru sezut sa nu fie ingust sau stramt, astfel, sa permita orice pozitie comoda prefera oricine. Inca un aspect ce ofera o pozitie comoda este bara pentru picioare daca este vorba de un scaun de  bar.

Orientandu-va in functie de aceste aspecte si pret, bineinteles, cu siguranta veti gasi mobilierul ideal pentru bucatarii moderne utile si placute.

Lasă un răspuns