joi. mai 30th, 2024
prajitor de paine

Indiferent ca sunt bucatarii mici sau mari, bucatarii moderne sau clasice fiecare dintre ele are nevoie sa fie utilata cu cele necesare treburilor casnice de la gatit pana prajit paine sau la facut sucuri si cafele. [ad]

Cand spun decorare, nu ma refer de data aceasta la obiectele clasice de decor precum tablouri sau statuete si nici macar la piesele de mobilier ci la acele obiecte utile din bucatarie care pot face dintr-o simpla incapere, un loc calduros si placut deoarece tin tot de amenajari interioare si aceste aspecte, precum utilarea si decorarea bucatariilor.

De exemplu, indiferent de si mobila din jur probabil ati observat ca totul pare mai relaxat iar mancarea mai gustoasa atunci cand vesela din care sunteti serviti este altfel decat cea clasica. Nu conteaza mereu numai continutul vaselor ci si cum arata acestea iar cu cat sunt mai speciale, colorate, pictate, cu forme ciudate cu atat creaza o atmosfera mai placuta in momentul in care savurati mancarea sau bautura. Desi daca sunt modele obisnuite, vasele nu au rol mai mare decat utilarea bucatariei o data cu modelele inedite, insemnatatea lor creste devenind adevarate obiecte de decor, pe care si atunci cand nu le folositi le puteti lasa la vedere.

Asadar in momentul in care alegeti sa va utilati casa si ajungeti la bucatarie faceti tot posibilul de a o utila si decora in acelas timp, pentru un efect cu totul special care va binedispune pe oricine si va personaliza incaperea transformand-o in ceva mai mult decat incaparea unde gatiti ceva apoi fugiti.

Iata cateva idei de vesela si electrocasnice care cu siguranta va vor amuza si vor creste pofta de mancare :

Lasă un răspuns