sâm. apr. 13th, 2024

E minunat sa ai acasa o zona in care sa te relaxezi. Daca ai o asemenea zona cu siguranta te-ai gandit ca ar merge foarte bine o canapea modulara pe care sa te poti intinde de fiecare data cand simti nevoia. Cei de la mobdeco.ro ofera astfel de canapele, iar echipa sa tanara, dar totodata profesionista te poate ajuta in alegerea ei. La showroom-urile lor din Bucuresti, Timisoara, Cluj si Brasov gasesti intotdeauna confort, eleganta, stil si rafinament.
O astfel de canapea modulara este si Happy, o sofa vesela, cu un design modern, care se poate potrivi in orice casa, mica sau mare.
[ad]
Canapele-stofa-Happy-81_D060.1

De ce se potriveste oriunde? Pentru ca are combinatii care satisfac atat pretentiile ei, cat si pretentiile lui. Este si romantica, dar este si confortabila. Si nu numai atat. Tinerii consilieri din magazin va pot ajuta in alegerea celor mai potrivite materiale si combinatii de culori, precum si in alegerea corpurilor de care aveti nevoie.

Puteti opta pentru nu mai putin de noua corpuri pe care sa le combinati in functie de spatiul de care dispuneti, iar gama de materiale este extrem de variata. Pana la urma acest lucru este si cel mai frumos, va implicati atat de mult in design-ul canapelei dumneavoastra incat fiecare canapea va fi unica, construita dupa gusturile fiecaruia, bineinteles cu ajutorul consilierilor.

Canapeaua Happy are tetierele reglabile ceea ce ofera un confort sporit atunci cand va uitati la televizor la un meci de fotbal, de exemplu, sau la serialul preferat.
Acum stiti unde puteti gasi produse premium, moderne si cu o gama variata de canapele, coltare si paturi.

Mai jos sunt alte cateva dintre canapelele care ne-au impresionat si pe care Mobdeco le prezinta cu eleganta.

ColtarPalmer

 

canapea_reyna

canapea_zanna

By corina

Lasă un răspuns