Dum. iun. 16th, 2024

Cine nu isi doreste sa aiba acasa o canapea confortabila pentru ca atunci cand ajunge acasa sa se rasfete in pernele ei? Daca mai este si practica cu atat mai bine. In cazul in care pe la noi isi face aparitia vreun prieten sa avem o canapea extensibila unde sa putem sa il culcam. Dar daca acea canapea extensibila mai e si futurista? Atunci cu singuranta vom avea cu ce sa ne laudam in fata prietenului sosit pentru un pat si o mancare calda.

Ceea ce trebuie sa avem in vedere este ca acea canapea trebuie sa se potriveasca cu stilul casei. Daca avem o casa clasica, sub nicio forma nu o vom putea asorta cu o canapea extensibila futurista cu linii ultra moderne, desprinsa parca dintr-o fila a viitorului.

Si, cum anul acesta se poarta lilaul – orhidee iata ca un element precum canapeaua ar putea sa fie de aceasta culoare, pentru a da un aer proaspat livingului nostru. Mai ales daca mai avem si alte elemente de design interior de aceasta culoare.
Iata mai jos cateva idei design canapele extensibile futuriste care va pot ajuta in cazul in care doriti sa achizitionati una. Spor la cumparaturi!

canapea_futurista_9

canapea_extensibila_futurista_1

canapea_futurista_2

Gorgeous Modern Style Leather Sleeper Sofa Bed Designs

canapea_futurista_4

canapea_futurista_5

Unique Living Room Extension Designs Futuristic Sofa Design

canapea_futurista_7

canapea_futurista_8

Canapea futurista

By corina

Lasă un răspuns