mie. sept. 27th, 2023

Noul an a inceput deja de patru luni, dar de obicei, oamenii incep sa isi reamenajeze casa odata cu inceperea primaverii pentru ca simt nevoia sa isi reimprospateze aerul din casa in care locuiesc. Si cum majoritatea timpului, atunci cand suntem acasa, il petrecem in sufragerie, living sau camera de zi, cum doriti voi sa ii spuneti, vom vorbi astazi despre culorile care se poarta anul acesta pe peretii acesteia.

Culori pereti sufragerii 2014

Culoarea anului este rozul-violet sau orhideea radianta – o nebunie de culoare cu care va puteti juca in asa fel incat sa va aduca adancime in camera de zi.

Culoare_living1

Ceea ce este important, este ca puteti face multe combinatii care sa va avantajeze, in special avand grija sa combinati intr-un mod armonios cu elementele pe care deja le aveti in casa voastra.

Culoare_living4

Totodata, anul acesta se poarta si elementele metalizate care sa atraga atentia asupra unui obiect sau colt pe care doriti sa il puneti in evidenta.

[ad]

Culori pereti sufragerii 2014

Nu uitati ca este deosebit de important sa aveti o armonie in camera. Nu optati pentru a face un curcubeu de culori si doar sa bagati elemente noi care se poarta anul acesta, fara a face si alte schimbari.

Culori pereti sufragerii 2014

Spor la zugravit.

Culori pereti sufragerii 2014

By corina

Lasă un răspuns