joi. mai 30th, 2024
pat cu baldachin

Pentru o altfel de atmosfera in dormitoare aceste incaperi trebuiesc decorate cu grija intr-un mod cat mai special, cat mai linistitor si pe placul partenerilor ce isi traiesc in acel loc viata de cuplu. Nu mobila din jur este importanta in dormitor ci camera in sine. Sa fie spatioasa, zugravita in culori placute, retrasa si luminoasa cu geamuri mari care permit soarelui sa patrunda. [ad]

Patul are o deosebita importanta, nu neaparat ca obiect de design interior ci ca loc foarte comod si spatios unde sa va puteti odihni si unde sa va puteti trai pasiunile nederanjati de restul celor din casa. Patul cu baldachin schimba cu siguranta fata dormitorului obisnuit, dandu-i un aer clasic, de poveste si oferind o seznatie placuta de intimitate, siguranta si romantism. Puteti alege baldachin din material transparent (voal) sau mat (panza) prin care nu se vede din afara camerei dupa cum preferati, la fel culoarea voalului astfel incat sa se asorteze la restul camerei.

In afara de faptul ca schimba cu totul atmosfera din dormitor, un  pat cu baldachin are si o a doua intrebuintare pe langa cresterea romantismului.  Cand este vorba de un dormitor care nu este utilizat de cupluri, voalul va apara de insecte in zilele calde cand geamurile sunt deschise, astfel nu trebuie sa mai folositi plase la geamuri facandu-le astfel inaccesibile, iar daca nu este transparent, va fereste de lumina zilei atunci cand doriti sa dormiti mai mult.

Astfel patul cu baldachin devine o optiune valabila si practica si pentru copii, adolescenti sau persoanele care dorm singure.

 

Lasă un răspuns