joi. mai 30th, 2024
dormitor mobilier clasic de lux

Dormitoarele, ca orice alta parte a casei necesita o atentie sporita atunci cand vine vorba despre mobilare si despre stabilirea elementelor de decoratiuni interioare ce urmeaza sa se integreze in spatiul respectiv. [ad]

In primul rand,  incaperea dedicata odihnei trebuie sa fie una mare, spatioasa incat sa aveti loc sa va puneti in practica ideile si sa creati un spatiu in care sa va simtiti bine. Puteti mobila dormitoare atat in stil clasic cat si in stil modern, de la cele mai minimaliste variante pana la cele mai luxoase.

Ramanand in zona de dormitoare de lux in conditiile in care, cum am spus mai sus, spatiul va permite, puteti realiza adevarate camere de poveste. Alegand mobilierul, culorile potrivite si relaxante, dormitorul va parea rupt dintr-o alta lume ca si decor iar relaxarea si somnul in acel loc vor fi pe masura.

Dormitoare de lux se pot obtine si cu ajutorul mobilierului clasic dar si cu ajutorul celui modern in aceeasi masura, mobilierul nou avand si el piese ce pot conferi un aspect luxos unei incaperi nu numai unul minimalist.

Acest tip de dormitoare sunt potrivite adultilor in cea mai mare parte, fiind mult prea serioase pentru adolescenti sau pentru copii, asa ca, in calitate de parinti va puteti rasfata cu un astfel de dormitor unde sa fugiti de problemele si stresul zilnic.

 

Lasă un răspuns