Dum. dec. 3rd, 2023
Amenajari interioare

A te ocupa de amenajari interioare inseamna a avea ocazia de a-ti lasa amprenta pe mobillierul, peretii, obiectele din acea incapere. Tot acest proces de amenajari interioare nu este decat oportunitatea de a observa oricand, nota personala pe care ai lasat-o asupra asezarii spatiale a casei tale. Intrand in incapere, oamenii iti vor putea „citi” cateva dintre gandurile, dorintele si felurile de a fi. Personalitatea ta va fi ca o carte deschisa, in cazul in care te daruiesti intrutotul decorarii sau redecorarii locuintei.

[ad]

Asadar, amenajarile interioare constau in motivatia ta si in dorinta de a vedea totul ca pe o joaca, ca pe o redescoperire a gusturilor, a preferintelor si a spiritului de echipa, in cazul in care te ocupi de aceasta sarcina alaturi de familie ori de perechea ta.

Gandeste-te ca ai de facut totul, de la zero, de la alegerea obiectelor ca mobila bucatarie, pana la decoratiuni, pana la ultima vaza din casa, pana la ultima papiota cu ata, si pana la covoare, care vor schimbatotul in sufragerii moderne, dormitoare moderne, bai moderne, toate puse la punct in detaliu.

Fii atenta si la nuantele in care zugravesti fiecare camera, caci depinde foarte mult aceasta alegere, in functie de spatiu, de tipul camerei (dormitor, sufragerie, baie etc.), de membrii familiei si de semnificatia fiecarei culori, in parte. Unora li se pare o prostie, insa culorile chiar au adevarate semnificatii si pot induce diverse stari psihice (de exemplu, movul si albastrul deschis aduc relaxarea si linistea, nuante potrivite pentru dormitor).

In ultimul rand, amenajarile interioare constau in placerea de a decora, de a transforma, de a crea ceva nou, inedit, impresionant, cu singurul scop de a va simti bine, de a va relaxa in propriul camin si de a va simti mereu ca acasa, indiferent de cat de stresant este jobul sau de cate dificultati intampinati de-alungul unei zile.

By Stefan

Lasă un răspuns