vin. dec. 8th, 2023

Ce au in comun toate camerele decorate in stil rustic? Sa fie oare prezenta lemnului? Sigur ca DA. Lambriul, eventual peretii facuti din butuci (lucru care confera camerei/casei un aspect de cabana), dar si culoarea aceea maronie-rosiatica, fac ca respectiva casa sau incapere sa poata fi decorata doar cu un mobilier specific si in niciun caz cu mobilier modern sau minimalist.

Sigur, exista si posibilitati de adaptare, insa luand in considerare ca cei mai multi romani nu isi permit sa investeasca prea mult in amenajari interioare, marea majoritate a camerelor decorate in stil rustic au un mobilier specific si adecvat. Totusi, pe fondul numarului tot mai mare de case de lemn aparute in ultimul timp, unii designeri de mobilier de lemn care activau in special in zona caselor de vacante s-au gandit sa vina cu ceva nou.

Karen King, de exemplu, a lansat de curand produsul numit „Higher Ground” (tradus ca „Taramul de Sus”), produs menit pentru incaperile inalte, acoperite cu lambriu.
Ce e Higher Ground?
biblioteca pentru cabane


Este o biblioteca inalta, de aproximativ 2,20 metri, dotata cu o scara incorporata. Este facuta dintr-un material rezistent, astfel incat sa poata sustine si cartile (sau obiectele depozitate pe rafturi), dar si greutatea corpului uman. Atunci cand utilizatorii folosesc scara pentru a ajunge la cartile/lucrurile depozitate pe rafturile superioare, scara si rama principala (biblioteca in sine, cum ar veni) preiau toata greutatea. Datorita sistemului inteligent pop-up (care, printre altele, permite deschiderea scarii fara ca biblioteca sa se incline), ramele nu se zgarie, indiferent de greutatea utilizatorilor (in limita la 150 de kg) si nici nu exista posibilitatea ca treptele sa se rupa/desprinda.

Desi in Romania Karen King nu va lansa gama proprie de produse decat anul viitor, acest produs poate fi cumparat deja de pe amazon.co.uk, dar si de pe site-urile de retail imobiliar.

Lasă un răspuns