lun. iun. 17th, 2024
masuta de sticla

Pentru ca sufrageria sa fie un loc cat mai prietenos si placut, pentru a va relaxa singura, impreuna cu familia sau cu prietenii, aceasta incapere trebuie sa fie cat mai frumos decorata, relaxanta si totodata utila. Primul pas catre obtinerea acestor caracteristici este canapeaua. Una mare, confortabila, cu permute multe, in cel mai bun caz dintre modelele cu insula, pentru a va putea vedea cu restul persoanelor atunci cand vorbti. Urmeaza televizorul si sistemul audio care au rol de divertisment si nu in ultimul rand masuta din fata canapelei.

Desi poate in prima faza nu pare, aceasta are un rol deosebit de important pentru a spori confortul sufrageriei. Fie ca aveti sufragerii amenajate in mare parte, fie ca abia acum conturati mai bine designul interior al camerei nu uitati sa acordati destula atentie masutei de cafea. [ad]

Aceasta trebuie sa fie asortata la culoarea mobilierului din sticla sau lemn iar ca marime, destul de spatioasa incat sa incapa cateva  farfurii sau castroane cu diverse bunatati, 2-3 pahare si cesti, reviste, telecomenzi, etc, dar nu atat de mare precum o masa pe care se mananca deoarece va incurca trecerea si incarca designul camerei. Pentru ca toate acestea sa incapa lejer, puteti opta pentru o masuta de cafea  nu foarte lunga, ci cu doua nivele, incat sa aveti loc pentru reviste, telefoane, telecomenzi sau orice alte obiecte, indiferent cat va fi masa de aglomerata.

Inaltimea mesei de cafea trebuie luata in considerare deasemenea, in functie de inaltimea canapelei incat sa nu fie extrem de joasa  si sa ajungeti cu greu la ea, dar nici inapta inacat sa nu mai vedeti la televizor daca este ocupata.

Sunt doar cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont, evident pe langa gusturile proprii in ceea ce priveste forma si  modelul masutei, incat sa reusiti sa o alegeti pe cea perfecta pentru dumneavoastra.

Lasă un răspuns