mie. iun. 19th, 2024
paturi suprapuse pentru spatii mici

A inceput a doua luna a toamnei si, odata cu ea, anul  universitar pentru majoritatea facultatilor, lucru ce aduce mare agitatie cu locurile de camin. Daca ati reusit sa prindeti loc intr-un camera de camin de doua persoane puteti sa va considerati norocosi si sa va bucurati de mai multa liniste, mai putina agitatie si conditii, in general, mai bune. Desi camerele de camin sunt deja amenajate, nu va opreste nimeni sa recurgeti la mici  amenajari interioare asa cum doriti dumneavoastra, mai ales daca ne gandim ca puteti petrece pana la 6 ani in aceeasi camera.

 

De cele mai multe ori veti gasi niste camere dezastroase ce trebuiesc reconditionate. Tocmai de aceea va vom prezenta cateva sfaturi pentru amenajarea unei camere de camin de doua persoane:

Nu ezitati sa varuiti peretii. Foarte probabil, peretii camerei de camin sunt fie murdari, fie in stare deplorabila. Foarte multi aleg sa dea un strat proaspat de var/vopsea imediat dupa ce isi iau camera in primire. Daca va permite administratia caminului puteti chiar sa schimbati culoarea din alb in ceva mai placut.

Luati in considerare paturile suprapuse. Desi este de doar doua locuri, camera de camin poate castiga spatiu daca amplasati in camera doua paturi suprapuse, in loc de doua paturi normale. Insa, in cazul acesta trebuie sa aveti si acordul colegului/colegei de camera.


Alegeti un singur dulapPentru a economisii spatiu, un singur dulap pus la intrare este alegerea optima. E bine ca dulapul sa fie suficient de inalt (preferabil pana in tavan) si impartit in doua.

Mai trebuie doua masute mici in continuarea paturilor inspre geam pentru a putea fi luminate corespunzator din exterior, cate o etajera deasupra fiecarei masute, doua scaune si o draperie in ton cu camera si aproape am terminat. Orice camera de camin are nevoie de un frigider care merge de minune amplasat la intrare, in partea opusa dulapului. Fiind o camera de doar doua persoane, frigiderul nu trebuie sa fie foarte mare. Mai putem aminti alte accesorii precum cosul de gunoi si agatatoare de prosoape si am terminat. O camera de camin perfecta pentru doi studenti.

 

Lasă un răspuns