Dum. dec. 3rd, 2023
autocolant cu bufnite

Daca inainte, peretii se vopseau intr-o singura culoare, maxim doua, astazi, decorul unei incaperi din locuinta dumneavoastra, atunci cand vorbim de mobila sau pereti, s-a diversificat destul de mult. Daca sunteti o fire ce nu prefera monotonia sau simplitatea si doriti ceva … diferit, sa-i spunem, puteti alege sa va amenajati locuinta cu stickere de perete sau chiar stickere pentru mobila. Aceste modalitati de amenajare sunt relativ noi, dar foarte populare in occident si in Statele Unite ale Americii, insa, incep sa fie prezente incet, dar sigur, si in locuintele tinerilor din Romania. Caci, sa recunoastem, doar nu va asteptati ca un cuplu la varsta a 3a sa-si amenajeze in acest fel locuinta. De obicei lucrurile noi aparute, tendintele actuale sunt adresate populatiei tinere.

Posibilitatile de amenajare a peretilor si mobilei cu astfel de autocolante sunt, literalmente, nelimitate. Atata timp cat aveti imaginatie si creativitate va puteti amenaja peretii exact cum va doriti. Daca desenul sau schitarea unei imagini dorite nu este punctul dumneavoastra forte, puteti angaja o persoana priceputa la desen sa va proiecteze o imagine pe care s-o transformati ulterior intr-un sticker pentru perete. Este extrem de simplu! Mai mult de atat, exista magazine online sau traditionale de unde puteti cumpara astfel de autocolante cu modele predefinite, modele care va vor insufleti, fara dubiu, incaperea.

Cea mai indicata incapere pentru astfel de stickere este chiar camera copiilor. „Imbracarea” peretilor cu personaje de poveste, de desene animate sau diferite animalute sau pasari va fi, cu siguranta, pe placul celor mici. Puteti insa la fel de bine sa infrumusetati si inceperi precum livingul sau bucataria. Un sticker cu ustensile de bucatarie s-ar potrivi de minune, aceste stickere avand si rolul de a descreti frunti si de a starni hazul daca aveti putina creativitate. Mai jos puteti vedea cateva poze cu livinguri moderne cu stickere, dar si alte incaperi amenajate foarte interesant. [ad]

 

Lasă un răspuns