lun. iun. 17th, 2024

Oglinda este un element de decor extrem de important pentru baie. Daca intr-un articol precedent am precizat ca baia ca este prima incapere in care intram dimineata dupa ce ne trezim si ultima in care intram seara inainte de culcare, oglinda din baie este cu siguranta obiectul cel mai important atunci cand vine vorba de igiena fetei sau cand vrem sa ne aranjam inainte sa plecam undeva. Exista mai multe tipuri de oglinzi si mai multe criterii dupa care putem sa alegem una, tocmai de aceea dorim sa va oferim cateva sfaturi in alegerea unei oglinzi potrivite pentru baia dumneavoastra.

DimensiuneaOglinda trebuie sa fie proportionala cu spatiul din baia dumneavoastra. Daca aveti o baie mica de bloc, o oglinda cat un perete intreg clar nu este o alegere potrivita.

[ad]

Cu rama sau faraAsta este foarte important. Daca aveti o baie amenajata in stil traditional, o oglida cu rama de lemn, sau din material care imita lemnul se potriveste de minune! O baie moderna contine de obicei o oglinda fara rama. Daca alegeti o oglinda cu rama, este foarte important ca rama sa se asorteze cu gresia si faianta din baie.

FormaIn functie de gusturile dumneavoastra puteti alege o oglinda patrata, dreptunghiulara, rotunda, ovala sau cu fel de fel de forme ciudate si amuzante.

Cu etajera sau dulap. Este indicat ca oglinda dumneavoastra sa aiba fie o etajera sub ea, in lateral sau chiar un mic dulapior. Trebuie sa aveti un loc accesibil pentru periuta, pasta de dinti, pieptan, lama si asa mai departe, nu? O idee buna pentru a economisi spatiu ar fi chiar sa achizitionati un dulap cu oglinda pe care sa-l atarnati deasupra chiuvetei.

 

Cu sistem de dezaburireIn ultimul timp, au aparut pe piata oglinzi cu un sistem de dezaburire incorporat. Stim cu totii cat de greu este sa curatam oglinda pentru a ne aranja dupa ce facem o baie fierbinte in cada, asa ca o astfel de oglinda poate reprezenta o investitie foarte buna.

PretulUltimul, dar nu cel din urma, si pretul reprezinta un criteriu important. Daca doriti o simpla oglinda, fara nimic in plus, nimic special, este evident ca veti cauta cel mai mic pret.

Lasă un răspuns