lun. iun. 17th, 2024
baie cu design clasic

Baia este una din incaperile cele mai intime ale locuintei, asadar daca aveti ocazia sa va construiti o casa in locul achizitionarii unui apartament la bloc veti avea ocazia sa o proiectati exact asa cum ati visat.In cazul in care nu stiti exact cum ar trebui sa arate baia dar va doriti ceva inedit si comod, va puteti inspira din siteurile sau revistele ce prezinta idei pentru bai amenajate unde cu siguranta gasiti cateva modele din care va puteti alege sau pe care le puteti combina. Ideea principala inca de la conceperea casei pe hartie este ca baia sa aiba alocat spatiu destul.Avand in vedere ca puteti decide atat locul in care se va situa baia cat si spatiul, sfatul nostru este sa nu optati pentru bai mici doar pentru a castiga un metru in plus la alta incapere sau la curte, ci pentru una luminoasa,spatioasa, comoda.Aceasta este la fel de importanta  ca oricare alta camera din casa si daca tot aveti de ales oferiti-va spatiul si comoditatea de care aveti nevoie pentru a va relaxa dupa zilele stresante. [ad]

Iata cateva sugestii in privinta a 4 tipuri de bai, in functie de gusturi :

Bai moderne – sunt ideale pentru tineri, au culori vii sau combinatii speciale de culori ce dau armonie incaperii si forme din cele mai ciudate. Un astfel de mobilier vesel si minimalist poate transforma baia intr-un loc cu totul special ce poarta amprenta proprie dar ofera confortul unui spa unde sa va fie drag sa va afundati in spuma de baie si sa va odihniti.

Bai clasice – daca sunteti o persoana ceva mai sobra si nu doriti o baie colorata, puteti opta pentru acest tip de baie, mereu elegant. Aici sunt preferate culorile pale iar forma mobilierului da senzatia intoarcerii in timp, in anii plin de grandoare cand numai boierii puteau beneficia de astfel de lux.

Bai rustice – indifierent de varsta, tipul acesta de baie tine de gusturile fiecaruia dar asta nu inseamna ca un altfel de decor decat cel clasic sau modern nu poate oferi la fel de mult confort si placere, chiar din contra. Acest model de baie alcatuit din piatra si lemn ce par neslefuite, relaxeaza intodeauna iubitorii naturii facandu-i sa se simta ca si cum cada de baie s-ar afla afara intr-un anoptimp placut.

Baie turceasca – acest tip de baie este cel mai des intalnit la saloanele de relaxare deoarce se axeaza pe aburi nu pe apa propriu zis, dar daca detineti destul spatiu puteti amenaja  si acasa o astfel de baie pe langa cea obisnuita pentru a va relaxa in confortul casei fara a mai fi nevoie sa bateti apoi drumul de la salon spre casa.

Lasă un răspuns