mie. iun. 19th, 2024
insula multifunctionala

Din pacate acest tip de bucatarii moderne necesita un loc destul de vast astfel incat nu se pot integra in apartamentele de bloc ce beneficiaza de spatiu limitat. Bucatariile de tip insula sunt acelea care, in afara de mobilierul de pe marginile incaperii au si in mijloc un corp de mobilier.

Este accesibil din orice unghi si poate contine fie chiuveta, fie aragazul si hota suspendata, fie ambele sau pur si simplu dulapuri de jur imprejur si un blat spatios. Aici va puteti  face treburile chiar in mai multe persoane fara a va impiedica unul de celalalt sau puteti sa mancati impreuna cu familia.

Cu ajutorul acestei piese de mobilier a bucatariei reusiti sa obtineti o bucatarie deschisa dar totodata delimitata de spatiul sufrageriei. In plus, da casei un design interior cu totul modern si aparte iar dulapurile formate, pe langa cele ale mobilierului  clasic de pe margine, inmultesc spatiul de depozitare incat de multe ori va puteti lipsi de camara uzuala.[ad]

 In functie de spatiul alocat acestei bucatarii si de preferinte, insula poate fi patrata sau rotunda, cu blat de lemn, marmura sticla sau oricum va este la indemana, nu aveti cum sa stricati aspectul general al casei. Bucatariile insula nu determina genul de decor al casei, ci materialul din care sunt facute, asadar le puteti integra la fel de bine si intr-un decor clasic dar si in unul modern.

Lasă un răspuns