joi. mai 30th, 2024
sufragerie neagra

Desi este sumbra, non-culoarea negru poate decora frumos si elegant o incapere. Bineinteles acest lucru depinde foarte mult de cantitatea de negru aplicata peretilor sau mobilierului si de elementele sau culorile cu care este combinata. Un design interior cu negru se poate realiza cu succes numai daca in decor mai exista si o alta culoare sau alb intr-o masura destul de mare. [ad]

Revenind la culoarea peretilor, negrul se poate aplica sub forma de vinarom, tapet sau panouri cu modele 3D in functie de stilul adoptat.

Pentru ca imaginile sunt cele mai convingatoare dovezi intodeauna, iata o mica galerie de imagini cu pereti negri pentru aproape orice camera a casei dumneavoastra.

Sufrageria: puteti amenaja sufragerii moderne sau clasice folosindu-va de un perete negru, restul mobiliei, precum si draperiile, perdelele sau obiectele de decor ramanand de culoare deschisa.

Dormitorul: alaturi de asternuturi albe, zugraveala neagra poate realiza un contrast senzual si misterios, ideal unui dormitor, unei camere intime.

Bucataria: desi mai rar intalniti pereti negri in bucatarii, combinatia cu o culoare vie, rosu, galben, verde, etc a mobilierului poate fi de mare efect.

Baia: decorarea unei bai moderne cu negru i va creste eleganta si va oferi un spatiu cu totul special unde sa va faca placere sa va relaxati.

 Desi este putin pretentioasa aceasta alegere, daca va orientati spre culori deschise in alegerea celorlalte elemente cu siguranta designul final va fi asemenetor cu cel al revistelor.

Lasă un răspuns