sâm. apr. 13th, 2024
desen graffiti

Cine a spus ca arta de strada nu se poate adapta unui interior? Acest lucru este complet fals dupa cum veti vedea in acest articol, putand realiza decoratiuni interioare spectaculoase cu ajutorul graffiti-ului, spre exemplu.

Designul camerei in care aplicati graffiti va fi apoi cu siguranta unul cat se poate de modern, tineresc, iar daca artistul este unul talentat va veti alege cu un desen inedit si personalizat.

Cu ajutorul desenelor graffiti puteti da o tema fiecarei camere si puteti alege culorile in functie de mobilier si de obiectele din jur sau de functia pe care o are camera.

Aceste desene sunt potrivite atat pentru camerele sau apartementele tinerilor cat si pentru camerele copiilor, ce cu siguranta sunt fascinati de aceasta arta moderna.

Pentru a va asigura reusita unui decor interior frumos nu este nevoie decat de o opera pe unul dintre pereti sau pe o parte a acestuia, mai multe incarcand spatiul facandu-l apasator. Deasemenea daca nu doriti sa pictati peretii va puteti orienta catre mobilier si sa aplicati pe acesta desene si modele, fiind si o foarte buna varianta de a recicla si infrumuseta mobilierul vechi, simplu, in loc sa investiti bani in unul nou.

Graffiti-ul va decora mult mai frumos si personal o camera fata de stickere standard care sunt si ele la moda iar in plus este mult mai durabil decat stickerul, al carui lipici poate ceda la varfurile si colturile desenelor in scurt timp din diverse cauze precum umezeala, praf sau pur si simplu proasta calitate a lipiciului aplicat.  [ad]

Daca aveti imaginatie dar nu si talent, va poate ajuta un prieten la acest timp de decorare dar in orice caz este o idee de luat in seama atunci cand va ganditi la renovari sau redecorari ale apartamentului.

Lasă un răspuns