joi. mai 30th, 2024
sufragerie cu spoturi

Venind vorba despre amenajari interioare ale casei sau apartamentului in care locuiti, bineinteles, va veti dori mereu ca acesta sa fie cat mai ingrijit, comod, curat si intim, pentru a va simti bine atat cand stati singuri cat si atunci cand aveti musafiri. In afara de mobilierul important, de mari dimensiuni precum masa, pat, canapea, biblioteca, dulap, sifonier etc. pe care trebuie sa il alegeti cu mult bun-gust, conteaza foarte mult elementele de decoratiuni interioare pe care le folositi si modul in care le integrati in  designul fiecarei camere. [ad]

Dupa mobilier si decoratiuni, un al treilea lucru important este iluminarea incaperilor astfel incat lumina sa nu fie obositoare dar totusi, in caz de nevoie sa fie destul de puternica pentru a va face treaba. Dat fiindca becurilor economice nu li se pot pune cursoare, ci doar intrerupatoare standard, va raman cateva alte variante  pentru a avea si lumina puternica dar si lumina difuza, odihnitoare, la nevoie folosind alte surse de iluminat.

De exemplu puteti folosi in fiecare camera cate o lustra cu becuri puternice asezata in mijlocul tavanului pentru a da lumina penste tot la nevoie si pe langa aceasta, spoturi. Acestora li se poate pune cursor incat sa fie reglabila intensitatea si in plus nu dau o lumina extrem de puternica nici daca sunt deschise la maxim.

Spoturile creaza o lumina intima si relaxanta in orice incapere sunt puse, indiferent daca sunt albe sau colorate astfel incat este usor sa creati o atmosfera placuta si sa puneti literalmente camera intr-o “alta lumina”. Puteti decora astfel bucataria, baia, camera de zi, dormitorul sau chiar holul, spoturile de lumina incadrandu-se frumos oricunde alegeti sa le folositi.

Lasă un răspuns