mie. iun. 19th, 2024
lejerie cu dungi

Daca stiti sa le integrati in decorul interior al unei camere, dungile vor crea un aspect placut, elegant si sofisticat oriunde sunt prezente (pereti, mobilier, obiecte de decor, lenjerie, cuverturi etc). In afara de faptul ca au un rol decorativ frumos, acestea maresc incaperile dand impresia ca sunt mai inalte si mai spatioase.

Va puteti juca cu dungile in decorul oricarei camere alegand in functie de ceea ce va place si se potriveste estetic, grosimea si culoarea lor dar si suprafata pe care sunt aplicate. Dungile alese trebuiesc potrivite de grosime in functie de dimensiunea camerei incat sa nu fie subtiri daca este o camera mare si nici groase daca detineti o camera de dimensiuni reduse. [ad]

In ceea ce priveste dormitorul indicate sunt culorile deschise pentru a da impresia unui spatiu aerisit si linistit. Dungile se potrivesc perfect atat in dormitoare de lux cat si in dormitoare moderne nefiind strans legate de stilul mobilierului. Pentru un dormitor vesel, precum cel al adolescentilor sau a copiilor puteti alege dungi multicolore dar pentru unul potrivit adultilor, doua culori sunt suficiente.

Un dormitor in dungi puteti obtine prin zugravirea in aceasta maniera a peretilor dar si prin alegerea asternuturilor sau a cuverturilor dungate, precum si a perdelelor, draperiilor sau a altor elemente detinute in camera respectiva.

Ca avertisment in privinta dungilor in dormitor sau orice alta incapere, trebuie sa tineti minte ca prea mult dungi, diferit colorate, de diverse grosimi, aplicate pe tot ceea ce aveti in jur vor strica un decor in loc sa-l infrumuseteze. Cel mai bine este sa alegeti un singur element din camera pe care sa aplicati dungi, nu pe toate, iar daca va doriti sa mai adaugati ceva apoi, motivele florale simple se potrivesc foarte bine.

Desi dungile sunt potrivite oricarui stil, culorile acestora sunt importante deoarece trebuie sa se asorteze la restul camerei pentru un design reusit. Inspirandu-va din poze sau cataloage, cu siguranta veti gasi echilibrul necesitat in decorarea de acest fel si veti obtine un dormitor de vis.

Lasă un răspuns